|
| کد مطلب: ۹۸۶۰۱
لینک کوتاه کپی شد

باز هم یک نظریه دیگر از انیشتین تایید شد

یک روش مدل‌سازی جدید از ادغام سیاه‌چاله‌ها می‌تواند به دانشمندان کمک کند تا عملکرد درونی این پدیده را بهتر درک کنند.

باز هم یک نظریه دیگر از انیشتین تایید شد
منبع: بیتوته |

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، گروهی از پژوهشگران آمریکایی روش بهبود یافته‌ای را برای مدل‌سازی ادغام سیاه‌چاله‌های عظیم توسعه داده‌اند.

روش بهبود یافته آنها می‌تواند به روشن شدن ساختار ادغام سیاه‌چاله‌ها و نقش آنها در جهان هستی کمک کند.

همچنین می‌تواند به آزمایش و تایید چند باره نظریه نسبیت عام آلبرت اینشتین که ادغام خشونت آمیز کیهانی سیاه‌چاله‌ها را توصیف می‌کند، کمک کند.

تبیین ادغام سیاه‌چاله‌ها با روش مدل‌سازی جدید

محققان آمریکایی که یافته‌های خود را در مقاله‌ای در مجله Physical Review Letters منتشر کردند، روش پیچیده‌تری برای مدل‌سازی سیگنالی که امواج گرانشی منتشر می‌کنند، ابداع کردند. آنها این کار را با گنجاندن برهمکنش‌های غیرخطی در مدل‌ها انجام دادند.

لاگوس یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: این یک گام بزرگ در آماده سازی ما برای مرحله بعدی تشخیص امواج گرانشی است که درک ما از گرانش و این پدیده‌های باورنکردنی را که در دوردست‌های کیهان رخ می‌دهند، عمیق‌تر می‌کند.

امواج گرانشی اولین بار در سال ۲۰۱۵ توسط رصدخانه LIGO شناسایی شد که قرار است پس از یک وقفه طولانی از سال ۲۰۲۰ تاکنون ناشی از همه‌گیری کووید، در ماه مارس دوباره عملیاتی شود.

امواج گرانشی موج‌هایی در فضا-زمان هستند که در اثر رویدادهای کیهانی بزرگ مانند ادغام سیاه‌چاله‌ها، ایجاد می‌شوند. آنها اولین بار در نظریه نسبیت عام آلبرت اینشتین مطرح شدند.

ارسال نظر

پربازدیدترین