|
| کد مطلب: ۱۰۱۸۷۸
لینک کوتاه کپی شد

یک قانون عجیب: عکس‌ های ساخته شده با هوش مصنوعی شامل کپی‌ رایت نمی‌ شود

نهاد تصمیم‌گیرنده پیرامون قانون کپی‌رایت در ایالات متحده اعلام کرده است که تصاویر ساخته شده با متن توسط هوش مصنوعی، تحت مالکیت معنوی قرار نمی‌گیرند.

یک قانون عجیب: عکس‌ های ساخته شده با هوش مصنوعی شامل کپی‌ رایت نمی‌ شود
منبع: دیجیاتو |

دفتر حق تکثیر ایالات متحده آمریکا (USCO) به‌تازگی اعلام کرده است که عکس‌های ایجاد شده با هوش مصنوعی، شامل  قانون کپی‌رایت  در خاک این کشور نخواهد شد. نهاد مذکور، دلیل این تصمیم را عدم کنترل نه‌چندان زیاد انسان روی فرایند ساخت تصاویر به کمک ابزارهای خودکار عنوان کرده است.

چرا قانون کپی‌رایت، عکس‌های هوش مصنوعی را حمایت نمی‌کند؟

اداره کپی‌رایت آمریکا، گفته است که هنگام وارد کردن دستورات متنی برای ایجاد خروجی‌های پیچیده متنی، بصری یا صوتی به کمک هوش مصنوعی، المان‌های سنتی ابداع و ابتکار توسط ابزار خودکار و نه توسط انسان، مشخص و اجرا می‌شوند. همین مسئله دلیلی شده است تا دولت ایالات متحده، از حق مالکیت معنوی برای محصولات تولید شده توسط هوش مصنوعی، حمایت نکند. این اداره در ادامه اشاره می‌کند که اگرچه کاربر واقعی، دستورات اولیه را برای ماشین فراهم می‌سازد؛ ولی نحوه تبدیل ورودی متنی به خروجی توسط کامپیوتر کنترل می‌شود و انسان نظارت زیادی روی آن ندارد.

شایان ذکر است که سطح خلاقیت انسانی مورد استفاده در پدید آوردن آثار، از اهمیت بالایی در قانون کپی‌رایت برخوردار است. اداره USCO اشاره دارد که طبق برداشت این نهاد، ابزارهای فعلی مبتنی بر هوش مصنوعی، کنترل چندانی از لحاظ میزان خلاقیت برای کاربران خود فراهم نمی‌سازند و افراد قادر نخواهند بود سطح و نحوه تفسیر متن به خروجی را در آنها کنترل نمایند. طبق قوانین ایالات متحده، قانون کپی‌رایت تنها مشمول آثاری می‌شود که محصول خلاقیت انسانی باشد. همین موضوع در گذشته، موجب شده بود تا تصاویر گرفته شده توسط یک میمون، مشمول قانون مذکور نشوند.

ارسال نظر

پربازدیدترین