|
| کد مطلب: ۸۲۹۷۴
لینک کوتاه کپی شد

پلمب ۳۰۰ خانه شناسنامه‌دار که مرکز مصرف موادمخدر بودند

پلمب ۳۰۰ خانه شناسنامه‌دار که مرکز مصرف موادمخدر بودند

رئیس پلیس پایتخت در بازدید از مرکز سروش پایتخت بیان داشت: برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر و جمع آوری معتادان و درمان آنها باید توامان با هم انجام شود. به گزارش آیند، سردار حسین رحیمی در بازدیددادستان کل کشور حجت الاسلام منتظری و تعدادی از مسئولان قضائی و انتظامی از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب ماده ۱۶ سروش، بیان داشت: باورمان بر این بود جدای از اقدامات در مقابله در بخش توزیع مواد مخدر، باید در بخش مصرف نیز اقداماتی انجام دهیم و اگر اقدامات در هر دو بخش به صورت توأم صورت نگیرد، موفق نخواهیم بود.

رئیس پلیس تهران افزود: درباره دو بحث مذکور در تهران بزرگ برنامه‌ریزی کردیم، بخش دوم شاید جزو وظایف پلیس نباشد اما نگاه مسئولانه به این بخش نیز داشته ایم و باور داریم که فرآیند بازپروی باید به درستی انجام شود.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ خانه را در تهران مخصوصاً در مراکزی همچون شوش، مولوی و هرندی شناسایی کردیم که زمان ورود به این منازل، ۱۰، ۲۰ تا ۱۰۰ معتاد در آن‌جا مواد مصرف می‌کردند و بدون مالک و صاحب‌خانه بودند، در حالیکه از تمام افراد حاضر در این منازل پول گرفته می‌شد، گفت: سپس با هماهنگی مقام‌ قضائی آن‌ها را پلمب می‌کنیم اما بعد از ۱۰ روز مالک و صاحب‌ آن‌ها پیدا شده و فک پلمپ می‌شوند؛ تعدادی از این ۳۰۰ خانه شناسنامه‌دار چندین بار پلمب شدند اما مجدداً مجوزها را گرفته و بعضی از آن‌ها بیشتر شبیه مخروبه هستند لذا این موضوع باید حل شود.

سردار رحیمیبا اشاره به اینکه مراکز DIC و MMT که به نوعی مراکز توزیع دارو به معتادان هستند باید فاصله فراوان از مراکز جمعیتی داشته باشند اما اکنون ۱۲ نوع از این مراکز در مناطق شوش، مولوی و هرندی فعالیت دارند تاکید کرد: انتظارمان این است با خرده‌فروشان برخورد جدی‌تری صورت گیرد، این افراد یاد گرفتند که با مقادیر کم بازداشت و بلافاصله آزاد می‌شوند، جمعیت فراوانی داریم که در بخش خرده‌فروشان موادمخدر متأسفانه در تهران جولان می‌دهند.

رئیس پلیس تهران با اشاره به اینکه اگر دست به دست هم دهیم، می‌توانیم حدود ۲۰ هزار معتاد متجاهر را از سطح تهران جمع‌آوری کنیم و نیروی انتظامی این آمادگی را دارد، بیان کرد: مردم حضور مجدد معتادان و خرده‌فروشان را در سطح شهر از چشم پلیس می‌بینند اما با بررسی متوجه می‌شویم به طور مثال مدت فلان مرکز، ۵۰۰ یا هزار مددجو را بعد از سه یا ۶ ماه مرخص کرده است.

اين مقام انتظامی گفت: باید دستگاه‌های دیگر نیز در ساماندهی معتادان متجاهر پای کار بیایند و من از داستان کل کشور می‌خواهم به عنوان مدعی‌العموم که سایر دستگاه‌ها نیز در این رابطه مکلف شوند و در این زمینه پای کار بیایند.

ارسال نظر

پربازدیدترین