|
| کد مطلب: ۱۱۷۳۳۵
لینک کوتاه کپی شد

امکانات و تجهیزات امدادی اصفهان نیازمند بروزرسانی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تقویت امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز ستاد فرمانداری‌ها و استقرار بالگرد امدادی مجهز از اولویت‌های استان در مرحله پاسخ به بحران‌ها و حوادث محتمل سیل، زلزله و حریق است.

امکانات و تجهیزات امدادی اصفهان نیازمند بروزرسانی است
منبع: فارس |

منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: مطالعات اجرای طرح‌های هدایت و جمع‌آوری آب‌های سطحی در بسیاری از شهرها و روستاهای استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه طرح‌های اولویت‌دار در روستاهای در معرض خطر استان تعریف شده است، افزود: برای اجرای طرح‌های کاهش خطر و ایمن‌سازی شهرها و روستاها در برابر سیل نیاز به تخصیص اعتبارات ملی است.

شیشه‌فروش عنوان کرد: ضرورت دارد با توجه به خسارات مستمر ناشی از سیل در کشور از جمله سیل سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ که همه ساله حجم زیادی از خسارات را به کشور تحمیل می‌کند، اقدام ویژه‌ای در سطح ملی توسط وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی در تخصیص اعتبار به استان‌ها برای اجرای طرح‌های کاهش خطر تخصیص یابد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر تقویت بنیه نیروی انسانی عملیاتی و امدادی استان با صدور مجوزهای جذب نیرو گفت: شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی جمعیت هلال احمر، اورژانس، اداره راهداری، جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن باید به ماشین آلات سنگین  و خودروهای نجات، آمبولانس، تجهیزات اطفای حریق، تانکرهای آبرسانی و دستگاه‌های برف‌روب، لجن‌کش و موتورهای آبکش و ژنراتور برق تجهیز شوند.

وی بیان کرد: تقویت امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز ستاد فرمانداری‌ها و استقرار بالگرد امدادی مجهز از اولویت‌های استان در مرحله پاسخ به بحران‌ها و حوادث محتمل سیل، زلزله و حریق است.

شیشه‌فروش با اشاره به ضریب آسیب‌پذیری استان به لحاظ وقوع حوادث طبیعی، فرونشست زمین، فرسودگی شبکه‌های آب و فاضلاب، استقرار صنایع، حجم تردد خودروهای سبک و سنگین ناوگان حمل بار و مسافر، تانکرهای حمل سوخت و مواد شیمیایی، حریق، تصادفات جاده‌ای، بیان کرد: برای تامین نیازها و آمادگی استان در پیشگیری و کنترل به موقع حوادث، اختصاص اعتبارات ملی ویژه‌ به استان اصفهان برای تأمین کمبودهای موجود دستگاه‌های این استان ضروری است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: تقویت سیستم‌های پیش‌بینی و هواشناسی از جمله تجهیز و ساخت ایستگاه هواشناسی در شهر اصفهان، نصب رادار هواشناسی، توسعه و ساخت  حداقل ۲۰ ایستگاه هواشناسی در این استان از ضروریات است.

وی با تأکید بر توسعه و تجهیز شبکه لرزه‌نگاری استان با ایجاد حداقل ۵ ایستگاه مورد نیاز توسط موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران تصریح کرد: با توجه به مساعدت استان برای ساخت ساختمان مرکز لرزه‌نگاری باید دانشگاه تهران در این رابطه اقدام کند.

 شیشه‌فروش با اشاره به وظیفه استان در جانشینی مدیریت تهران بزرگ در حادثه زلزله و معین بودن برای منطقه ۲ تهران و ۸ استان مجاور عنوان کرد: این در حالی است که با وجود نیازهای استان و حجم خسارات وارده و عدم تخصیص کامل و به موقع اعتبارات برای بازسازی آسیب‌ها، استان اصفهان همواره در کنترل بحران‌ها و حوادث به سایر استان‌های کشور کمک‌رسانی کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اعزام ۳۵۰ تیم تخصصی به همراه ماشین‌آلات و تجهیزات بازسازی و امدادرسانی در سیل مرداد ماه سال گذشته و بارش برف بهمن سال ۱۴۰۱ در استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری لرستان، کرمان و همدان گفت: مشارکت در امدادرسانی در حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان، کمک‌رسانی در زلزله خوی، سیل هرمزگان و کمک به بازسازی اماکن مسکونی آسیب دیده از حوادث سیل و زلزله در سال‌های اخیر  در کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان و کرمان از جمله کمک‌رسانی‌های استان اصفهان در حوادث و بحران‌ها به سایر استان‌ها است.

ارسال نظر

پربازدیدترین