شهابسنگ متلاشیشده سال ۲۰۱۴، یک کاوشگر بیگانه بود
پژوهشگر «دانشگاه هاروارد» که به خاطر نظریههای خود در مورد تماس بیگانگان با زمین شناخته شده، باور دارد شهابسنگی که سال ۲۰۱۴ بر فراز اقیانوس آرام متلاشی شد، یک کاوشگر بیگانه بوده است.

یکی از پژوهشگران «دانشگاه هاروارد»، ماموریتی ۱.۵ میلیون دلاری را آغاز کرده تا اثبات کند شهابسنگی که در سال ۲۰۱۴ بر فراز اقیانوس آرام متلاشی شد، یک کاوشگر بیگانه بوده است.
«آوی لوب»(Avi Loeb)، سالها با ارتش آمریکا همکاری نزدیکی داشت تا منطقه برخورد نزدیک پاپوآ گینه نو را شناسایی کند و اکنون آماده است تا سفری را برای کشف قطعات باقیمانده شهابسنگ آغاز کند. لوب گفت که قصد دارد کف اقیانوس را به مدت دو هفته با استفاده از غربالهای شن و همچنین آهنربا جستوجو کند تا قطعاتی را بیابد که به عقیده او، تکههایی از فناوری بیگانگان هستند.
«فرماندهی فضایی آمریکا»(USSPACECOM) در آوریل ۲۰۲۲ تأیید کرد که این شهابسنگ با عرض ۱.۵ فوت، از منظومه شمسی دیگری آمده و نخستین بازدیدکننده میانستارهای زمین به شمار میرود که تاکنون شناخته شده است. لوب معتقد است که این تاییدیه، شواهد بیشتری را برای حمایت از نظریه او فراهم میکند.
لوب به این دلیل که علنا اعلام کرد بیگانگان با زمین تماس برقرار کردهاند، نامی برای خود دست و پا کرده است. او در سال ۲۰۲۱، کتابی با عنوان «فراز زمینی: نخستین نشانه حیات هوشمند فراتر از زمین» منتشر کرد که در آن استدلال میکند جرم فضایی موسوم به «اوموآموآ»(Oumuamua)، یک دنبالهدار یا سیارک نیست، بلکه یک بادبان سبک و روشی برای تامین نیروی محرکه فضاپیما است.
ارسال نظر