دیدار مشاور امنیت ملی کاخ سفید با «بن سلمان»
در بحبوحه تنشها میان عربستان سعودی و ایالات متحده، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با محمد بن سلمان در شهر جده دیدار و گفت وگو کرد.

در بحبوحه تنشهای طولانی مدت بین کاخ سفید و پادشاهی عربستان، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید شب گذشته (یکشنبه شب) با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از خبرگزاری دولتی عربستان سعودی گزارش کرد که دیدار بین محمد بن سلمان و سالیوان در شهر بندری جده صورت گرفته است و دو طرف «روابط راهبردی» را در دیداری که دیگر مقامهای آمریکایی نیز در آن حضور داشتند، مورد ارزیابی قرار دادند.
بر اساس این گزارش، سالیوان پس از دیدار با محمد بن سلمان در نشستی با حضور «آجیت دوال» مشاور امنیت ملی نخستوزیر هند و «طحنون بن زاید آل نهیان» مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی حاضر شد.
طبق بیانیه کاخ سفید، این نشستها با هدف «پیشبرد دیدگاه مشترک آنها برای یک منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) امنتر و مرفهتر که با هند و جهان مرتبط است، برگزار شده است».
با اینحال رسانههای سعودی هیچگونه تصاویر یا کلیپهای ویدئویی در خصوص این نشستها منتشر نکردند.
ارسال نظر